Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij 3D Muurdecoratie

Welkom bij de vergelijkingswebsite volledig gericht op wanddecoratie en 3D wanddecoratie. Je kunt hier een groot aanbod aan verschillende wanddecoraties vinden en vergelijken. Van kleine wandhaken tot grote metalen decoraties.

Wanddecoratie

Muren kunnen al snel een beetje saai en leeg overkomen. Een likje verf doet soms al de truc, maar ook dat is soms wat aan de eenvoudige kant. Om je woon- of slaapkamer net dat beetje extra te geven, kun je kiezen voor een mooie wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een klok, tegeltjes met leuke spreuken of een emaille fotolijst. Daarnaast is er ook nog een groot aanbod aan metalen 3D wanddecoraties, die allen op hun eigen manier uniek zijn. Er is voor elke muur wel een mooie versiering te vinden.

Overzicht

Doordat op deze vergelijkingswebsite veel producten bij elkaar te zien zijn, maar wel op een website, is het makkelijk om het overzicht te behouden. De verschillende producten zijn onderverdeeld in categorieën, die hier aan de linkerkant te zien zijn. Daarna is alles te filteren op kleur, prijs of zelfs merk. We bieden ook nog een overzicht van artikelen die door andere bezoekers vaak bekeken worden. Hierdoor krijg je ook al snel een kijk op de verschillenden dingen die er worden aangeboden. Ook de zoekfunctie is erg handig, wanneer je op zoek bent naar een specifiek artikel.

Uniek

Wanneer je kiest voor een mooie wanddecoratie, wil je natuurlijk wel graag dat dit een beetje uniek is. Daarom zijn er op deze site ook metalen wanddecoraties te vinden, die zijn gemaakt van gerecycled metaal. Al deze producten zijn met de hand gemaakt en daarom is elk stuk uniek. Daarom moet je er wel rekening mee houden dat er altijd een kleine afwijking in kleur en vorm kan voorkomen. Dat zorgt er natuurlijk wel voor dat er bij niemand hetzelfde aan de muur hangt als bij jou thuis.

Shoppen zonder zorgen

Ook al kun je bij ons niet direct bestellen, hoeft dat niet te betekenen dat het niet veilig is. Bij alle winkels die bij ons zijn aangesloten, kun je shoppen zonder zorgen. Op elke site is er een veilige mogelijkheid tot betalen en ook het verzenden gebeurd via een betrouwbare dienst. Natuurlijk zijn er ook dingen waar je zelf op kunt letten als je online spullen koopt. Betrouwbare webshops hebben namelijk een soort keurmerk, dat vaak bovenaan of onderaan de site te vinden is. Daarnaast is het ook raadzaam om te kijken wat anderen mensen zeggen over een bepaalde website. Dat kan op de site zelf te zien zijn, maar ook via zoekmachines kun je zien wat mensen ergens over zeggen.

Werkwijze

De website van 3D Wanddecoratie is een vergelijkingswebsite en dus zijn de aangeboden artikelen niet direct bij ons te koop. Wij bieden een makkelijke mogelijkheid om op een overzichtelijke manier artikelen te bekijken en vergelijken. Zodra je een keuze hebt gemaakt, klik je op de knop ‘direct kopen’ en kom je terecht op de website dat het artikel verkoopt. Daar kun je dan de betaling uitvoeren en zal het artikel worden opgestuurd. 

Onze 3 meest bekeken artikelen

3D Muursticker New York by night

3D Muursticker New York...

 
Prijs: € 49.00

New York bij nacht met zijn mooie lichtjes en de Brooklyn Bridge. Kijk dagelijks vanuit je kamer uit op deze stad die nooit slaapt. Deze sticker van vinyl is makkelijk te...

Meer informatieBezoek de webwinkel
Glasschilderij Erotic vrouw

Glasschilderij Erotic...

 
Prijs: € 99.95

Glasschilderij vrouw Erotic prachtig afgewerkte wanddecoratie passend in een moderne interieur en en op kantoor.Wordt inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Nagenoeg...

Meer informatieBezoek de webwinkel
Behangcirkel Meisje met de parel

Behangcirkel Meisje met...

 
Prijs: € 45.00

Fleur jouw interieur op met zelfklevende behangcirkels. Zo creƫer je een echte eyecatcher op de muur. De behangcirkel wordt gemaakt van zelfklevend polyester dus is heel...

Meer informatieBezoek de webwinkel